Asiakaspalvelu

Asukkaan palvelut

Voitte hoitaa suurimman osan isännöitsijältä tilattavista palveluista verkossa. 
Sivuillamme voit tehdä seuraavat ilmoitukset sähköisesti:

Taloyhtiön omat sivut

Uniko-Isännöintipalvelut Oy:n isännöimmillä taloyhtiöillä on käytössään omat sivut. Asumisinfo tehostaa viestintää ja asiointia taloyhtiöön ja asumiseen liittyvissä asioissa. Asumiseen ja taloyhtiöön liittyvä tieto on aina saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta. Huoneiston muutostyöilmoitukset käsitellään palvelussa sekä tiedotteet ja taloyhtiön dokumentit tallennetaan sinne. Taloyhtiön sähköinen pelastussuunnitelma löytyy myös sieltä.

Palveluun on liitetty asumisen tietopankki, mistä löytyy kaikki mahdollinen tieto taloyhtiömaailmaan liittyvistä asioista. Tietopankki on kaikkien osakkaiden käytettävissä.

Lataa täältä kunnossapito- ja muutostyöilmoituslomake

Heinäkuun 2010 alusta lähtien asunto-osakkeen omistajan on tullut uuden asunto-osakeyhtiölain mukaan ilmoittaa taloyhtiölle asuntonsa remontoinnista kirjallisesti ennen remontin aloittamista.

Remontista tulee ilmoittaa, mikäli se vaikuttaa yhtiön kunnossapitovastuun piiriin kuuluviin osiin, kuten:

vesikalusteisiin

vedeneristeisiin

lämmitys-, vesijohto- tai viemärijärjestelmään

kantaviin seinärakenteisiin

ilmastointiin

hormistoihin

Huoneiston muutostyöilmoitus täytetään taloyhtiön omilla sivuilla asumisinfo-palvelussa, mihin voit kirjautua kotisivujemme etusivulla. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta täyttää lomaketta asumisinfossa, voit tulostaa sen täältä ja toimittaa täytettynä isännöitsijätoimistoon.

 

ILMOITUS HUONEISTON MUUTOSTYÖSTÄ (pdf)


 

Tule kotiin - tule Unikoon!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Jätä tarjouspyyntö, tai ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

PYYDÄ TARJOUS