Asukkaan palvelut

Taloyhtiön omat sivut

Asumisinfossa taloyhtiöön liittyvä tieto on aina saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta. Palveluun tallentuvat mm. tiedotteet, taloyhtiön dokumentit, sekä sähköinen pelastussuunitelma. Myös muutostyöilmoituksen voi tehdä palvelun kautta vaivattomasti. Käy katsomassa taloyhtiösi kuulumiset vaikka saman tien!

Uniko-mobiilisovellus

Ota käyttöön mainio ja näppärä Unikon mobiilisovellus! Yhteydenpito ja ilmoittaminen isännöintitoimistoon ei ole koskaan ollut näin vaivatonta. Isännöinnin edelläkävijänä kehitämme mobiilisovellusta ja muita sähköisiä palveluita aktiivisesti, joten uusia toiminnallisuuksia on luvassa lisää!

Lataa mobiilisovellus

Arvoisa Asukkaamme, tiesitkö, että voit tehdä kaikki tärkeät ilmoitukset vaivattomasti oheisilla lomakkeilla?

Vastuunjakotaulukko

Vastuunjakotaulukko on tarkoitettu sekä kiinteistöjen vastuuhenkilöille että osakkaille selkeyttämään korjaus- ja kunnossapitovastuukysymyksiä ja ehkäisemään niistä aiheuttavaa kiistelyä ja eripuraisuutta taloyhtiössä.

Lataa täältä kunnossapito- ja muutostyöilmoituslomake

Heinäkuun 2010 alusta lähtien asunto-osakkeen omistajan on tullut uuden asunto-osakeyhtiölain mukaan ilmoittaa taloyhtiölle asuntonsa remontoinnista kirjallisesti ennen remontin aloittamista.

Huoneiston muutostyöilmoitus täytetään taloyhtiön omilla sivuilla asumisinfo-palvelussa, mihin voit kirjautua kotisivujemme etusivulla. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta täyttää lomaketta asumisinfossa, voit tulostaa sen täältä ja toimittaa täytettynä isännöitsijätoimistoon.

Remontista tulee ilmoittaa, mikäli se vaikuttaa yhtiön kunnossapitovastuun piiriin kuuluviin osiin, kuten:

  • vesikalusteisiin
  • vedeneristeisiin
  • lämmitys-, vesijohto- tai viemärijärjestelmään
  • kantaviin seinärakenteisiin
  • ilmastointiin
  • hormistoihin
Ilmoitus huoneiston muutostyöstä (pdf)