Skip to main content

Asukkaan palvelut

Taloyhtiön omat sivut

Asumisinfossa taloyhtiöön liittyvä tieto on aina saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta. Palveluun tallentuvat mm. tiedotteet, taloyhtiön dokumentit, sekä sähköinen pelastussuunitelma. Myös muutostyöilmoituksen voi tehdä palvelun kautta vaivattomasti. Käy katsomassa taloyhtiösi kuulumiset vaikka saman tien!

Uniko-mobiilisovellus

Ota käyttöön mainio ja näppärä Unikon mobiilisovellus! Yhteydenpito ja ilmoittaminen isännöintitoimistoon ei ole koskaan ollut näin vaivatonta. Isännöinnin edelläkävijänä kehitämme mobiilisovellusta ja muita sähköisiä palveluita aktiivisesti, joten uusia toiminnallisuuksia on luvassa lisää!

Lataa mobiilisovellus

Arvoisa Asukkaamme, tiesitkö, että voit tehdä kaikki tärkeät ilmoitukset vaivattomasti oheisilla lomakkeilla?

Vastuunjakotaulukko

Vastuunjakotaulukko on tarkoitettu sekä kiinteistöjen vastuuhenkilöille että osakkaille selkeyttämään korjaus- ja kunnossapitovastuukysymyksiä ja ehkäisemään niistä aiheuttavaa kiistelyä ja eripuraisuutta taloyhtiössä.

Muutostyöt huoneistossa

Remonteista tulee ilmoittaa taloyhtiölle etukäteen kirjallisesti, eikä muutostöitä saa aloittaa ennen kuin taloyhtiö on käsitellyt ilmoituksen. Muutostyöilmoituksen taloyhtiölle voi tehdä vain osakkeenomistaja. Huomioithan, että hyvä suunnittelu kantaa pitkälle ja yksityiskohtaisesti täytetty muutostyöilmoitus puolestaan jouduttaa asian käsittelyä.
Lue lisää remonteista »

Laadi huoneiston muutostyöilmoitus