Esittelyssä pääkonttorimme: Kivinavetta

Toimistomme sijaitsee Turun Mälikkälässä vanhassa navetassa. Paikalla on edelleen muutama lehmä ja monta sonnia, joita nykyään kutsumme kirjanpitäjiksi, kiinteistösihteereiksi tai isännöitsijöiksi.

Uniko isännöinti- ja taloushallintopalveluilla on toimistot Turun keskustassa Puistokadulla, Kaarinassa ja Naantalissa. Komentosiltamme, josta kaikkia toimintoja ja sivukonttoreita navigoidaan, sijaitsee Turussa osoitteessa Työnjohtajankatu 2. Rakennus on todellakin alunperin vanha kivinavetta.

Unikolle nykyään modernit ja viihtyisät puitteet tarjoava Mälikkälän kartanon kivinavetta on peräisin vuodelta 1865 ja toimi navettana aina 1950-luvulle saakka. Tämän jälkeen tiloissa toimi mm. Felix Abban sillitehdas.

Kiinteistö kunnostettiin vuosina 2008 -2009 moderneiksi loft-asunnoiksi säilyttäen kuitenkin rakennuksen upean alkuperäisen ulkoasun: Mm. luonnonkivistä muuratut seinät ovat 120cm paksut. Ympäristö piha-alueineen on viihtyisä. Sekä kartano että kivinavetta ovat suojelukohteita, joka on aiheuttanut haasteita mm. ohjata asiakkaita paikalle - julkisivuun kun ei saa kiinnittää mitään opastuskylttejä.

Toimistomme koostuu kolmesta asunnosta, jotka on liitetty toisiinsa. Meillä on kolme erikokoista neuvottelutilaa, mikä mahdollistaa useamman kokouksen pitämisen samaan aikaan ja helpottaa siten huomattavasti kevään yhtiökokousrumban mahduttamista kalenteriin. Parvella on tarvittaessa ”lapsiparkki” sohvineen, televisioineen ja Netflixeineen mikäli tarvetta kokouksen ajaksi on. Myös koirat ovat tervetulleita – rapsuttajia löytyy varmasti etenkin kirjanpitopuolelta.

 Isännöitsijöiden, kiinteistösihteerien ja kirjanpitäjien työpisteet ovat kaikki saman katon alla, joten tiedonkulku on nopeaa ja vaivatonta. Toisaalta avokonttorissa on aina omat ongelmansa: Metelitaso meillä saattaa ylittää joskus kuulolle vaaralliset desibelit kun nauramme jollekin kommellukselle niin että seinät raikaavat. Työntekijämme viihtyvät ja toivottavasti se myös välittyy asiakkaillemme.

Tervetuloa käymään. Kahvipannu on kuumana lähestulkoon aina!