Uniko ja Kaarinan Isännöitsijäpalvelu Oy ovat sopineet liiketoimintojen yhdistämisestä

Turkulainen UNIKO - ISÄNNÖINTIPALVELUT OY ja kaarinalainen KAARINAN ISÄNNÖITSIJÄPALVELU OY ovat sopineet liiketoimintojen yhdistämisestä. Yhteistyösopimuksen lähtökohtana oli molempien yritysten samanlaiset arvot sekä se, että isännöintiala on suurten haasteiden edessä.

Uniko-Isännöintipalvelut Oy:n yhteydessä toimii myös Naantalilainen Aktiivi-Isännöinti Oy. Kaikki isännöintiyritykset ovat isännöintiliiton jäseniä ja isännöimme yhteensä noin 170 taloyhtiötä akselilla Paimio-Piikkiö-Kaarina-Turku-Raisio-Naantali-Merimasku-Rymättylä. Isännöitäviä asuntoja yhtiöillä on noin 2000 kappaletta ja asukkaita niissä noin 4000.

Sopimus allekirjoitettiin Kaarinassa 28.9.2017. Liiketoimintojen yhdistäminen tapahtuu vaiheittain, ja toistaiseksi molemmat yhtiöt toimivat omilla nimillään. Tarkoituksena on luoda yrityksille tässä vaiheessa yhteinen brändi, minkä alla toimisimme. Taloyhtiöt hyötyvät yhteistyöstä mm. tavoitettavuuden sekä palvelujen monipuolistumisen muodossa.

UNIKO - ISÄNNÖINTIPALVELUT on vuonna 2007 perustettu energinen ja asiakaslähtöinen isännöintitalo, jolle palvelukeskeisyys ja sähköiset palvelut on kaiken toiminnan perusta ja voimavara.

KAARINAN ISÄNNÖITSIJÄPALVELU OY on perustettu vuonna 1976 ja heidän toiminta-ajatuksenaan tuottaa asiakkailleen luotettavaa ja ammattitaitoista isännöintipalvelua. Toimitusjohtaja on Esa Kunnas ja varatoimitusjohtajana on aloittanut 28.9.2017 Jari Nieminen (isännöitsijäliiton valitsema vuoden 2016 isännöitsijä). Kaarinan Isännöitsijäpalvelut Oy:ssä on kiinteistösihteeri Kristina Vossin lisäksi aloittanut isännöitsijänä Eija Lehtinen (IAT) 2.10.2017. Eija on toiminut isännöitsijätehtävissä jo vuodesta 1983 ja tulee Esan avuksi hoitamaan Kaarinan Isännöitsijäpalvelu Oy:n isännöintikohteita.

AKTIIVI-ISÄNNÖINTI OY on vuonna 1992 perustettu perheyritys, jolla on vahva ihmisläheinen
ammattitaito isännöintipalveluiden tuottamisessa nykyaikaisin menetelmin. Aktiivi-Isännöinnin toimitusjohtaja on Tarja Hämäläinen ja apuna hänellä on 1 kirjanpitäjä.

Näiden kokeneiden, ammattitaitoisten ja palveluhalukkaiden yhtiöiden yhteistyö tulee näkymään asiakkaillemme entistä laadukkaampana palveluna toimipisteissämme Turussa ja Naantalissa sekä tietysti kotisivujen kautta saatavissa palveluissa.

www.kaip.fi
www.uniko.fi
www.aktiivi-isannointi.fi