Ajankohtaista

KORONAVIRUS COVID-19 JA TOIMENPITEET TALOYHTIÖISSÄ

Suomen hallitus on eilen linjannut toimenpiteistä koronavirusepidemian aikana. Isännöintiliitto sekä Kiinteistöliitto ovat lisäksi 13.3.2020 linjanneet toimenpiteistä taloyhtiöissä.

Tämän johdosta Uniko-Isännöintipalvelut Oy on päättänyt seuraavista käytännön toimenpiteistä isännöintiin liittyvissä asioissa.

Mikäli sinulla on koronavirukseen viittavia oireita, tai olet ollut ulkomailla tai muuten altistunut koronavirukselle tai kuulut THL:n ilmoittamaan riskiryhmään, pitää kaikkea kanssakäymistä välttää.

Taudin lievistä oireista kärsivien on tärkeä sairastaa kotona ja välttää sosiaalisia kontakteja. Sosiaalisten kontaktien vähentäminen on tärkeää myös terveille ihmisille, siten hidastetaan epidemian leviämistä.

 

TOIMIPISTEET

 

Toimipisteemme ovat avoinna normaalisti vajaamiehityksellä osan henkilöstöstä tehdessä etätöitä, joten suosittelemme välttämään käyntiä konttorilla. Pyydämme käyttämään ensisijaisesti sähköisiä viestintäkanavia isännöintiin liittyvässä asioinnissa.

 

KOKOUKSET

 

Mikäli olette jo saaneet yhtiökokouskutsun, suosittelemme, että kokouspaikkaan tulevat paikalle vain tarvittavat osallistujat (esim. hallituksen puheenjohtaja). Muiden suositellaan osallistuvan yhtiökokoukseen etäyhteyttä käyttäen

Mikäli varsinaisessa yhtiökokouksessa päätetään lakisääteisten asioiden lisäksi merkittävistä korjaushankkeista ja niiden rahoituksista, voi hallitus tarvittaessa siirtää jo kokoon kutsuttua yhtiökokousta tai järjestää ylimääräisen yhtiökokouksen niiden osalta.

Muuten kevään kokoukset pyritään tämänhetkisen tilanteen osalta järjestämään sovitusti tietyin poikkeuksin.

Informoimme tästä erikseen kokouskutsun yhteydessä.

 

t. Uniko - Isännöintipalvelut Oy